Известие

Collapse
No announcement yet.

ABS проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ABS проблем

Колеги, някой имал ли е следното поведени на ABS системата - първо влизане в колата за деня. Даване на контакт и абс лампата не гасне след няколко секунди. Реално абс-а дава грешка и не работи. Пали се колата и грешката и лампата стоят. Гася. Пак контакт, лампата светва и угасва както е редно, паля и карам без проблеми. АБС работи.
    Идея къде да се заровя в системата?

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

След преглед с Visa на абс-а, с помощта на приятел, се оказаха записани грешки за датчици отпред и отзад отляво... проблеми с тях засега няма, та ще огледам нещата за контактни проблеми...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

На мен ми се е случвало да запаля сутрин, абс гасне, като загрее колата светва и така 1-2 седмици и спира...

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
        На мен ми се е случвало да запаля сутрин, абс гасне, като загрее колата светва и така 1-2 седмици и спира...
        При мен е обратното - сутрин на студено не угасва, т.е. абс-а не работи. След няколко минути ако угася и запаля, загасва и заработва. Понякога в движение светва пак сигналната лампа... има някаква лудост.
        Засега само съм пренаместил куплунзите, но няма положителен ефект.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          При мен е обратното - сутрин на студено не угасва, т.е. абс-а не работи. След няколко минути ако угася и запаля, загасва и заработва. Понякога в движение светва пак сигналната лампа... има някаква лудост.
          Засега само съм пренаместил куплунзите, но няма положителен ефект.
          Еми преди да запалиш... мултицета и почваш един по един да гледаш какво съпротивление имат...
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Working...
          X